Εισαγωγικά

Το ιστολόγιο αυτό είναι ένα απόσταγμα αγάπης για τον τόπο μας τον Αστακό .Μέσα από τις γραμμές του θα περνούν παλιές ιστορίες του Αστακού ,ειδήσεις ,θα καυτηριάζονται τα κακώς κείμενα και συλλογικές νοοτροπίες που πάνε χρόνια πίσω τον τόπο μας ,θέματα γενικού περιεχομένου ,λαογραφικά στοιχεία και περισσότερο ότι έχει να κάνει με τον Αστακό.
Επειδή το ιστολόγιό μας εκφράζει την ελευθερία γνώμης αβίαστα και αλογόκριτα , είχαμε αποφασίσει με τους συνεργάτες μου να το αφήσουμε ανοιχτό στα σχόλια σας χωρίς έγκριση διαχειριστή. Όμως επειδή υπήρξαν κρούσματα κακεντρεχών σχολίων σε άλλα ιστολόγια με χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε πρόσωπα ,δεν θα το ριψοκινδυνεύσουμε και θα συνεχίσουμε την «κλειστή» γραμμή των επιτηρούμενων σχολίων που υϊοθετούν οι περισσότεροι ιστότοποι.
Δεν θα επιτρέψουμε ασυδοσία λόγου και ύβρεις. Συνιστούμε να είστε προσεχτικοί στα σχόλια σας αγγίζοντας την ουσία του κάθε θέματος , χωρίς να βρίζετε ,χωρίς ειρωνία και προπάντως χωρίς να θίγετε υπολήψεις και πρόσωπα. Αυτού του είδους τα σχόλια θα διαγράφονται χωρίς δεύτερη σκέψη και δε θα δημοσιεύονται.
Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους κριτική από μέρους σας ,ακόμη και δυσάρεστη για μας ,αρκεί αυτή να πλαισιώνεται με επιχειρήματα.
Δεχόμαστε τις όποιες υποδείξεις σας σε ότι αφορά την βελτίωση του ιστολογίου μας και ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε.

Η συντακτική ομάδα του * Αστακός διαχρονικός *