δΑγkώΝουΝ! -1 –

Κάποιοι ανοιχτομάτηδες «δεοντολόγοι» βρέθηκαν να κατηγορήσουν την Συμπολιτεία ως … χρισμένο παραμάγαζο του Σύριζα στις τοπικές εκλογές αλλά εμείς είδαμε άλλα! Νεοδημοκρατική παρέλάση στο πολιτικό γραφείο της κ Κουμανδράκη από τον χρισμένο υποψήφιο της ΝΔ κ Κατσανιώτη και των συνυποψηφίων του! Όλη η τοπική της ΝΔ ήταν παρούσα! Σχεδόν όλη για την ακρίβεια.

***

Για να δούμε φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε νεράκι στον Αστακό; Κι αν δεν έχουμε δε μας νοιάζει καθόλου , δεν θα διαμαρτυρηθούμε πλέον στο Δήμο γιατί οι μετεωρολόγοι μιλούν για βροχερό καλοκαίρι και θα μεριμνήσει η φύση για την υδροδότηση μας. Δεν τους έχουμε ανάγκη !!

***

Πανέξυπνος άνθρωπος ο Γαλούνης! Δέχτηκε την πρόταση Γεωργαλή για δημόσιο διάλογο με την προϋπόθεση να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ενώ γνωρίζει ότι τουλάχιστον ένας θα αρνηθεί και δε πρόκειται να γίνει ποτέ! Γάτος!!

***

Μετά τα αστροπελέκια , ήρθε η μπουνάτσα! Αφού κατάλαβαν τα 2 φαβορί ότι με την πόλωση που δημιούργησαν έστρεφαν από αηδία τους ψηφοφόρους προς την Συμπολιτεία , σταμάτησαν τα όργανα. Έφαγαν μπουγέλωμα από σχόλια αναγνωστών γνωστού δημοφιλούς blog και ευτυχώς γι’αυτούς το κατάλαβαν νωρίς.

***

Ο Ηλίας περιμένει στο ακουστικό του για δημόσιο διάλογο. Θα τον προλάβει η σύνταξιοδότηση του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s