Νέος συνδυασμός – νεά προοπτική για τον Δήμο Ξηρομέρου

kpx.stratos.hotel
Η επιθυμία-πρόθεση να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να εισέλθει πλέον ο Δήμος Ξηρομέρου σε μια νέα εποχή ουσιαστικής διαχείρισης των προβλημάτων ήταν διάχυτη το βράδυ της Κυριακής 11/8 στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Στράτος». Έγινε ακόμη πιο σαφής και κατηγορηματική με τις ομιλίες-τοποθετήσεις των παρευρισκομένων και δείχνει ότι αυτή τη φορά η δυναμική του νέου σχήματος είναι τέτοια που μπορεί να φέρει το καινούργιο και το διαφορετικό.
Η Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου ανέλαβε μέσω της διακήρυξής της την πρωτοβουλία-κάλεσμα προς όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας μεγάλος υπερκομματικός συνδυασμός, ο οποίος, μακριά από εξαρτήσεις και σκοπιμότητες, θα συγκεντρώσει ανθρώπους που επιθυμούν να δουλέψουν για την ανόρθωση του τόπου. Η απήχηση του καλέσματος ήταν μεγάλη, καθώς συγκεντρώθηκαν δημότες και ετεροδημότες όλων των πολιτικών αποχρώσεων για να δηλώσουν τη στήριξή τους.
Επικεφαλής του συνδυασμού με (κυριολεκτικά) αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες τέθηκε ο οδοντίατρος Ηλίας Γεωργαλής, ο οποίος ανέλυσε τα βασικά προβλήματα του Δήμου καθώς και το πλαίσιο δράσης της νέας δυναμικής. Το όνομα του συνδυασμού και τα στελέχη που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα χωριά του Δήμου μας προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά οι κάτοικοι.
Ο νέος συνδυασμός που δημιουργήθηκε είναι υπερκομματικός και φιλοδοξεί να φέρει κάτι το καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Δεν είναι ούτε προσωποπαγής, ούτε κομματικά εξαρτημένος. Σκοπός είναι η ρήξη με το παλιό, το σάπιο, το αρρωστημένο. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωράνε συμβιβασμοί και εκπτώσεις: χρειάζεται η συμμετοχή όλων των πολιτών, η πραγματική συστράτευση και συσπείρωση του λαού του Ξηρομέρου.
Κανείς υγιώς σκεπτόμενος πολίτης δεν περισσεύει.

(πηγή : http://kpxiromerou.blogspot.gr/)


(— σχόλιο συντάκτη —-)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Στράτος το ανοιχτό κάλεσμα της Κίνησης πολιτών Ξηρομέρου προς τους πολίτες του Δήμου μας μέσα σε μια γεμάτη αίθουσα από δημότες διαφορετικών κομματικών αποχρώσεων που ανταποκρίθηκαν στη συγκέντρωση.
Εμείς θα ευχηθούμε στην Κίνηση πολιτών Ξηρομέρου καλή συνέχεια στον προεκλογικό τους αγώνα ,οι προσπάθειες τους να μην πέσουν στο κενό και σε ανυπέρβλητους τοίχους υποσχέσεων και παλαιοκομματικών μεθόδων υποδούλωσης ψήφων άλλων συνδυασμών γιατί πιστεύουμε ότι ο τόπος μας και οι άνθρωποί του ,επιτέλους ,αξίζουν καλύτερες μέρες και όχι εμπαιγμό.
Για να πραγματωθούν όμως τα παραπάνω χρειάζονται συνειδητοποιημένοι ,ενεργοί ,υπεύθυνοι πολίτες και όχι ποίμνιο ,άβουλοι ψηφοφόροι – ακόλουθοι υποσχέσεων και της λογικής τού «να αρπάξω ένα κόκκαλο κι εγώ ο πτωχός».

Επιφυλασσόμεθα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s